Táncruha foglalás menete

CSOPORTOS FOGLALÁS ESETÉN:1. Időpont-egyeztetés ruhabemutatásra

Miután eldöntötték, milyen táncot szeretne táncolni és hány fővel az osztály, keressenek fel bennünket elérhetőségeinken, és egyeztessünk időpontot arra, hogy bemutathassuk az Önök iskolájában – természetesen kötelezettség nélkül – a lehetséges klasszikus, alkalmi, vagy népi táncruhákat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket.

 

2. Szerződéskötés, foglalózás, méretvétel
Amennyiben elnyerte tetszésüket a kollekciónk, szerződést kötünk Önökkel, melyben minden tudnivalót rögzítünk a foglalással (előleg fizetése, darabszám, időpont, leszállítás, elhozatal stb.) kapcsolatban. A táncruha foglalásuk az előleg kifizetése után lesz érvényes, amely 2.000 Ft/fő. Ezen alkalmon méretet veszünk minden egyes diákról, ami a ruhák bealakításához szükséges (mell, derék, csípő, cipőméret stb.).

 

3. Kiszállítás, fennmaradó összeg rendezése
Egyeztetünk egy időpontot a szalagavató hetére, amikor mi kimegyünk az iskolába és átadjuk, azaz leszállítjuk Önöknek az összes ruhát. Mindenkire rápróbáltatjuk a ruhákat, és bármilyen eltérést, méretváltozást helyben, azonnal korrigálni tudunk varrónőink segítségével. Ez után a diákok hazavihetik magukkal, vagy épp bent tartják az iskola egy elzárt részében a kellékeket a szalagavatóig. Ez a lépés azért is különösen fontos, mert napokkal a rendezvényük előtt már biztosak lehetnek abban, hogy minden, a szerződésben rögzített szolgáltatást időben, minőségileg kifogásolhatatlanul megkapnak, és semmi sincs az utolsó percre halasztva. Ez alkalommal, tehát a leszállításkor rendezik felénk a fennmaradó összeget, és megbeszéljük, hogy mikor lesz vége az ünnepségnek, és hova kell mennünk a ruhákért, elszállítani őket.

 

4. Elszállítás
Mi az ünnepség végén, pontosan a megbeszélt időpontban ott leszünk a rendezvény helyszínén, és átszámolás után összeszedjük, majd elszállítjuk a ruhákat. A táncruhákat és a kellékeket a diákok NE VIGYÉK MAGUKKAL HAZA, mivel a rendezvény végéig személyes felelősséggel tartoznak a kölcsönzött ruhákért, amit gyorsan és problémamentesen tudnak részünkre átadni. Mindez benne foglaltatik az árjegyzékünkben feltüntetett kölcsönzési díjainkban, tehát egyéb felmerülő költség már nem terheli Önöket! Bármely további kérdésére készséggel válaszolunk. Keressen bennünket elérhetőségeinken!

20 fő vagy 100 ezer Ft alatt táncruhát nem szállítunk ki, hanem személyesen vehető át az üzletünkben!

 

Kövess minket a Facebook-on is: