Esküvői ruhafoglalás menete

1. Látogatás a szalonban
Amennyiben megvan az esküvőtök végleges dátuma, keress fel bennünket elérhetőségeink bármelyikén, és egyeztess velünk időpontot. Ettől függetlenül nyitva tartási időben bármikor eljöhetsz hozzánk. Rendkívül sokszínű, exkluzív és egyedi kollekciónk van. Nálunk nincs limitje és nincs díja a próbának, azaz bármennyi ruhát felpróbálhatsz, miközben számíthatsz kolleganőink hozzáértő szakmai segítségére.

 

2. Szerződéskötés, foglalózás
Miután kiválasztottad álmaid ruháját, szerződést írunk, amelyben rögzítjük a személyes adataid mellett a méreteidet is, amelyre be fogjuk Neked alakítani a ruhád. A foglalásod az előleg befizetésével lesz érvényes, mely a ruhád árának egy harmada.

 

3. Főpróba

Az esküvőd előtti hét péntekén esedékes, és a pontos órát előtte egyeztesd le kérlek velünk telefonon. Telefonon kérj tőlünk egy esküvődhöz közeli időpontot, amikor ellátogatsz hozzánk, és a lefoglalt ruhádhoz választhatsz kiegészítőket (fátyol, ékszer, hajdísz stb.), és az addigra megvásárolt cipőddel meg tudjuk tervezni a ruhád hosszát is.
A lefoglalt ruhádhoz választhatsz kiegészítőket (fátyol, ékszer, hajdísz stb.), és az addigra megvásárolt cipőddel meg tudjuk tervezni a ruhád hosszát is.

 

4. Elvitel
Az esküvőd hetére egyeztetünk egy időpontot, ami már keddtől kezdve lehetséges. Eljössz hozzánk a főpróbára, és a méretre igazított ruhát még egyszer megnézzük Rajtad, ügyelve arra, hogy mindennel tökéletesen elégedett legyél. Ha szükséges, az utólagos korrekciókat ott helyben, rögtön elvégezzük Neked. Ekkor kell kifizetned a fennmaradó kölcsönzési díjat is.

 

5. Visszahozatal
Miután elvitted a ruhát, az esküvőt követő hétfőn kell visszahoznod hozzánk az üzletbe. Bármilyen további felmerülő kérdésedre szívesen válaszolunk. Keress bennünket bátran elérhetőségeinken. Ha bármilyen maradandó sérülés (szakadás, égetés, gyertyafolt, tisztíthatatlan folt stb.) éri a ruhát, akkor rétegenként 5000 Ft pótdíjat számítunk fel.

Kövess minket a Facebook-on is: